google-site-verification=uhPHBJeL16TBNzIo1lgoY1xSWumczGNZmWqPRvdbQIQ

Je hebt het allemaal redelijk voor elkaar. Je hebt het druk. Maar hé, hebben we dat niet allemaal? Je draait regelmatig op wilskracht, maar joh, niemand heeft zin om een afwas te doen en dat moet ook gebeuren. Gewoon even doorbijten. Je weet wat je wilt. Je weet wat je jezelf toewenst. En ondertussen zijn er de dagelijkse brandjes, waardoor je geen centimeter dichterbij die mooie droom komt.  Geen probleem. Dan werk je toch gewoon wat harder. Ondertussen wordt dat lijstje van dingen die je moet doen, niet echt korter. En je leven niet echt simpeler. Sterker nog. Je werkt je te pletter en je droom lijkt een soort Atlantis. Een mooie mythe.

Dingen die ik regelmatig hoor:

Herkenbaar?

Dat kan allemaal.

Mijn naam is Mieke de Jong. Ik begeleid mensen om hun leven te Versimpelen naar Geluk. Ik heb dit programma ontwikkeld, omdat ik er zelf grote behoefte aan had. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen. Ik heb een eigen bedrijf. Ik draai dat alleen. Ik heb engelengeduld. Ik heb een gezonde dosis veerkracht. En ik had de terugkerende gedachte:”Kan het allemaal niet wat simpeler?” Vanuit die behoefte ben ik gaan praten met mensen. Ik ben boeken gaan lezen. Seminars gaan volgen. Ik ben teruggegaan naar de basis. En vooral: ik heb het toegepast!

Ik kan je niet uitleggen wat voor geluksgevoel het geeft wanneer je simpelweg kunt ZIJN. Niet alleen op een picknickkleedje in een veld met bloemen. Maar ook wanneer ik in de avondspits zit en er nog vanalles gedaan moet worden. Lief zijn voor jezelf. Het klinkt zo soft, maar het levert je zulke krachtige beslissingen op. En zoveel daadkracht in de richting van jouw doel.

En toen kwam jij in beeld. Ik heb me dit eigen gemaakt en het is onderdeel geworden van mijn missie om deze kennis over te dragen. Dat vind ik spannend, omdat ik weet dat het niet versimpeling niet makkelijk wordt voor je. Maar ik kan niet wachten om dit avontuur met je aan te gaan.

Het programma

Ik begeleid je stap voor stap om je dromen te bereiken. Het maakt niet uit wat je dromen zijn.

Hoe dat kan?

Gedurende 90 dagen coach ik jou persoonlijk en individueel. Iedere freaking dag, jawel, iedere dag, houd ik je betrokken bij je doel. Nee, ik ga je niet controleren. Ik ga wel kijken wat je vorderingen zijn, zodat we samen kunnen bijsturen en op tijd kunnen signaleren wanneer je stagneert. De enige manier om met weinig tijd je doel te bereiken is door precies te weten wat je wilt, door daar loepzuiver op gefocust te blijven en door stappen te zetten met zevenmijlslaarzen. Daarnaast heb je contact met de groep. Iedere week is er een groepscall en we sluiten gezamenlijk af.

Wanneer je zo intensief bezig bent met het behalen van je doel, dan boek je gegarandeerd vooruitgang.

LET OP: het programma gaat 18 november 2019 van start. Heb je interesse om mee te doen aan dit programma? Vul het formulier in onderaan de pagina.

Voor wie?

Dit programma is voor mensen die:

Dit is wat je gaat leren tijdens het programma van 90 dagen:

Module 1

Wat vind jij belangrijk?

Welke dingen vind jij belangrijk in het leven? Gezond en vitaal oud worden? In liefdevolle verbinding zijn met de mensen om je heen? Wanneer je in praktijk je voeding haalt bij McDonalds of je hebt een relatie die je niets meer brengt, dan levert dat nogal een energielek op. Leef je het leven wat voor jou belangrijk is?

Module 2

Wat is jouw doel? 

Je weet grofweg wat jouw doel is, maar grofweg is niet voldoende. Ik wil weten wat je wilt. Ik wil weten wat jij fluitend doet. Niet om meer werk op je bord te krijgen, maar omdat je er meer energie door krijgt. Dames, we kunnen bergen verzetten. Dalen, daar hebben we wat meer moeite mee.

Wat is er voor jou voor nodig om het leven te leven dat je wenst?

Module 3

Kun je in het NU leven?

In het NU is het zelden een puinhoop. In het nu lees je deze tekst. Misschien wel met een kop thee erbij. (De mijne staat koud te worden.) In het nu ben ik prima tevreden. Ik heb lieve, mooie kinderen. Ik heb fijn werk, waarin ik jou mag helpen om je doel te bereiken. Dat is allemaal nu. Ik leef vanuit liefde. Iedere dag. Dat is iets waarvan het leven zoveel makkelijker wordt. Zoveel kleurrijker. Als ik je iets gun, dan is dit het wel.

Module 4

Slim en gefocust werken

Hoe ga je dat aanpakken? Je had er geen tijd voor. Wat maakt dat je nu wel tijd hebt? Hoe ga je dat realiseren? Hoe ga je zo slim werken en consistent werken dat je iedere dag voldaan bent? Iedere dag weer een dichterbij jouw droom. Hier komt realiteit om de hoek kijken. En moed. Want stel dat je niet faalt… stel dat je deze keer echt gaat vliegen…

Module 5

Plan van aanpak

Je weet wat je wilt. Je weet waar je energie van krijgt. Je weet wat je belangrijk vindt in het leven en je doel is daarmee in lijn.

Dat is fantastisch. En zonder plan is het geen doel. Het blijft een wens. We gaan hier een plan opstellen om die 90 dagen zo groot mogelijke en zo veel mogelijk stappen te maken naar je doel. Je weet precies wat je moet doen. Iedere maand. Iedere week. Iedere dag.

En weet wat je wenst… want je gaat het echt krijgen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Kick off meeting

Dit is een live meeting waarin we de modules grofweg doorlopen. Je gaat naar huis met doelen waarvan je weet dat ze passen binnen jouw leven en je hebt daarbij een planning van 90 dagen. De modules 1 t/m 5 behandelen we kort tijdens die dag. En daarnaast zijn er uitgebreide online video’s, zodat je je thuis er verder in kunt verdiepen.

Trainingsprogramma

Een plan zonder actie is zooo zonde. Na het kick off event eindigt het niet. Sterker nog, dan begint het pas. Hier komt de uitvoering om de hoek kijken.

Dames, we weten het allemaal. Wanneer je echt gaat opruimen, dan trek je alles uit de kast. Eerst is het een zooitje, voordat je het krijgt, zoals je het hebben wilt. Dat is hier niet anders. Het oude werkt niet meer voor jou. Maar het nieuwe is er nog niet. Maak je borst maar nat. Dit is de fase die vooraf gaat aan de versimpeling van je leven. Dit is precies waarom veranderen zo moeilijk is. Het kost energie om het op te zetten, zoals jij het hebben wilt. Daar is focus voor nodig en doorzettingsvermogen. En dat ga ik zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Dagelijks contact met mij

Iedere ochtend ontvang je van mij een vraag. Dat zal een vraag zijn die aansluit bij waar we in het proces zitten. En je ontvangt dagelijkse vragen, die jou on track houden.

Iedere avond ontvang je vragen van mij waarin ik je vraag of je die dag je best hebt gedaan om je doelen te bereiken.

Groep

Iedere twee weken is er een groupscall. We bespreken allemaal wat we afgelopen 2 weken hebben gedaan. Wat we de komende 2 weken gaan doen. En wat de successen zijn.

Er is een besloten fb group waar je ervaringen kunt delen en je om feedback kunt vragen.

In die fb group plaats ik iedere dag een kort filmpje waarin ik dieper inga op de vraag die er die ochtend is gesteld.

Eind MasterMind

Na 90 dagen komen we nogmaals bij elkaar. We doen een mastermind waar we meedenken om elkaars knelpunten te tacklen. We doen inspiratie op voor de komende 90 dagen. Daarnaast is het ook top om met elkaar af te ronden. Het zijn 3 maanden waarin we intensief met elkaar hebben samengewerkt. We hebben elkaar na de kickoff vooral online leren kennen. Om elkaar dan offline te zien is heel waardevol.

Toegang tot de besloten facebookgroep

Alle deelnemers krijgen toegang tot de besloten facebookgroep, zo kun je altijd vragen stellen en feedback geven.

Na de deelname aan het programma

Kosten van de pilot

Er zijn verschillende opties.

90 dagen versimpelen – Intens Wat krijg je?

Wanneer je zo intensief met iets bezig bent, dan krijg je gegarandeerd resultaat.

De kosten zijn laag. Eenmalig!

Simpelweg omdat ik ook grote slagen wil maken. Het is mijn leven waar ik het over ga hebben. Met de ervaring zit het wel goed. Maar het is de eerste keer dat ik het programma in deze vorm draai.

Ik wil zo snel mogelijk feedback verzamelen en ervaring opdoen in het geven van een programma. De manier om dat te doen is door veel mensen deel te laten nemen aan het programma. De prijs is dan ook eenmalig.

De resultaten zijn gegarandeerd. Je leven wordt er leuker door. En ook je gezin profiteert er van mee. Aan alle kanten is dit programma de investering dubbel en dwars waard. Ik ben niet bang om bij een volgende keer de prijs te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen.

Heb je interesse in het programma?

Vul het formulier in.

Wanneer je vragen hebt, aarzel dan niet om even contact op te nemen. Ik beantwoord met veel plezier je vragen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]