In essentie ben je liefde

Zijn wie je in essentie bent.
Terug naar de essentie is altijd liefde.
Wat er overblijft is liefde.
Wat je vanuit essentie brengt is liefde.
Je mag er zijn.
Altijd.
Je bent liefde.

Mensen waarbij je het gevoel hebt dat je er niet mag zijn hebben een blokkade op liefde.
Ook hen mag je bereiken door het voor te leven. Door de weerstand heen.
De weerstand zit niet op jou.
De weerstand zit op liefde.
Ook wanneer je zelf de blokkade hebt, mag je liefde geven aan jezelf.
Inclusiviteit.

De vorm waarop je de boodschap brengt is niet belangrijk: Breng die boodschap.
Breng jouw zijn.
Breng jouw essentie.
Verwonder jezelf, alsof je opnieuw wordt geboren vanuit de bron van liefde.
Kijk door die pasgeboren ogen.
Wat zien ze?
Waar verwonderen ze zich over?
Positief?
Negatief?
Versimpel vanuit liefde.
Vanuit je essentie.
Vanuit wie jij bent.
Zonder oordeel met pasgeboren ogen.
Jij bent liefde.
Breng mensen terug naar hun bron.

You belong.
Er wordt van je gehouden.

 

 

Comments

  1. Leni

    Hoi Mieke inderdaad mooi je verhaal heel herkenbaar. Ik heb ooit te horen gekregen je bent eem verhalenverteller inderdaad dat ben ik en il dacht toen jeetje is dat negatief? Nu weet ik dat ben ik gewoon. Jouw tekst veroordeel de daden en niet de dader die kwam binnen…………. momenteel zware dingen voor mijn kiezen en ik word vaak veroordeeld omdat ik niet veroordeel en te lief bent dat ik niet mensen daarom onmiddellijk uit mijn leven verban. Ik kan dat niet en verwerk dingen op mijn eigen manier. Het licht en de liefde blijft het winnen maar dan wordt gedacht dat je geen beslissingen neemt maar zo voelt het voor mij niet. Omdat ik van nature vrolijk en enthousiast bent wordt je gewantrouwd omdat er wel iets achter zal zitten. Dit thema is lastig want ik hou gewoon van mensen en daardoor roep ik blijkbaar bij mijn naaste collega’s (klein groepje van 3 mensen tegen mij een 1 collega) heel naar. Ik ben niet het verhaal en heb nu een coach die mij gaat helpen. Door de dood van mijn moeder toen ik 19 was heb ik blijkbaar besloten onbewust om mij nog steeds voor alles verantwoordelijk te voelen en moet ik alles in goede banen leiden voor mijn gevoel. Kwam ineens dat inzichten en voelde als een opluchting….. Werd het toch nog een lang verhaal. Ik probeer overal toch een positief iets in te zien en kan idd door een zin een oh ja tuurlijk gevoel te krijgen en kan dan mijn essentie mijn licht niet gedimd krijgen😊

Add A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.