Ik

Okee, iets meer over mij.

Mijn naam is Mieke Elisabeth de Jong. Ik ben een content idolate en online marketing liefhebbende analist. Ik geef het toe: beetje nerd. Compleet met bril. Vriendelijk, slim, niet van moeilijk gedoe, grappig, behulpzaam. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg.

En ik zeg niet zomaar iets. Ik heb mijn kilometers gemaakt. Hoe het begon:

Er was eens….

Ik werkte bij DFDS Seaways. Ze zijn verantwoordelijk voor de scheepslijn tussen IJmuiden en Newcastle. Het product is mooi. Ik heb niet de neiging om van iets moois iets ingewikkelds te maken. Ik schreef in normale taal waarom de reis en de bestemming zo mooi waren (en zijn).

Het bleek de taal te zijn van de bezoekers. Het zorgde voor een enorme groei in organische bezoekers. En dito omzet. Dat werkte toen nog zo. Inmiddels is het een stuk ingewikkelder om hoog te eindigen in Google. Dat is zo één van de redenen waarom ik van dit vak houd: het is constant in beweging.

Maar goed, ik werd nieuwsgierig en ik leerde de theorie erachter. En dat is hoe mijn liefde voor online marketing begon. Liefde voor taal was er al veel langer.

Via Travix (Cheaptickets, Vliegwinkel, BudgetAir) kwam ik terecht bij S&D Interactive Media. Het leukste online marketing bureau van Nederland. Ik was er verantwoordelijk voor een breed scala aan voornamelijk MKB klanten om hun vindbaarheid te vergroten en het rendement van hun site te laten stijgen.

Ik heb de inhouse kant gezien, ik heb bij een bureau gewerkt. Ik heb de stap gemaakt naar eigen baas.

En nu komen wij elkaar tegen.

Wat kan ik voor je doen?

Wat voor magie voeg ik toe aan jouw site?  Laten we eerlijk zijn, ik val voor je als een blok, maar je site is een beetje een ruwe diamant. Ik laat hem shinen! (En niet onbelangrijk, je omzet stijgen!)