google-site-verification=uhPHBJeL16TBNzIo1lgoY1xSWumczGNZmWqPRvdbQIQ

Over ons

Wij

Okee, iets meer over ons.

Erica en Mieke zijn pas recent gaan samenwerken. Maar het verhaal begint veel eerder dan die samenwerking.

Er was eens…

Erica en Mieke kennen elkaar van een facebook groep. We vonden elkaar interessante antwoorden geven op vragen die er in die groep werden gesteld. En toen bleken we nog geen 5 minuten bij elkaar vandaan te wonen. Juist. Lang verhaal kort. That’s how I met you mom. Haha. Just kidding. Maar we zijn wel partners in crime.

We bleken een grote overlap te hebben in onze ontwikkeling. We hebben andere dingen meegemaakt, maar dezelfde beren bevochten. En waar Erica vanuit haar enthousiaste, nieuwsgierige, spirituele blik naar dingen kijkt, kijkt Mieke vanuit een sociale, creatieve en nuchtere blik naar de zaak.

Wat kunnen we voor je doen?

Erica is enorm bevlogen over het doorvoelen en doorleven wat je hier te leren hebt. Op die manier geef je het niet door aan de volgende generatie. Die hebben hun eigen beren te bevechten. Niet die uit hun systeem. Mieke kan heel fel worden wanneer je jezelf klein houdt. Niet veroordelen. En pak niet de slachtofferrol. Kijk naar wat er kan. Wat niet kan is niet interessant. Sterker nog, waar je goed in bent is niet zo interessant. Waarin excelleer jij? Dan gaan we praten.

Ten volle leven en vanuit liefde ZIJN, zodat jij de belemmeringen doorziet die je tegen gaat komen wanneer je de regie pakt over je leven. En je je grootsheid gaat leven die jouw stoutste dromen overtreft. Of dat nou op een letterlijk podium is, of volkomen tevreden thuis. De mooiste jij, die bepalen we niet. We hebben geen oordeel. We kunnen intens genieten van de ontwikkeling die je doormaakt. Welke kant je ook je stappen op maakt.

(En weet je wat nou zo’n kick geeft… dat we daarbij mogen zijn. Dat we zien hoe je groeit en wat je daarmee gaat doen.)